Overslaan naar content

Software Developer (32-36 uur)

Hybride
  • Weesp
ICT

Functieomschrijving

Wil jij als Software Developer software oplossingen ontwikkelen en nauw betrokken zijn bij het hele proces van applicatieontwikkeling? En werk je graag in een omgeving waar je veel vrijheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheid krijgt? Heb je daarnaast altijd al willen werken in een maatschappelijk relevante omgeving en wil jij echte klantwaarde leveren? Kom impact maken als Software Developer bij WoningNet!

Ter versterking van ons Scrum team zijn wij op zoek naar een enthousiaste Software Developer. Je ontwikkelt applicaties in ons Low Code platform OutSystems, waarmee woningcorporaties en gemeenten woonruimte verdelen en ontwikkelt apps en websites om de zoektocht van woningzoekenden optimaal te ondersteunen. Wij bedienen met ons platform 1 miljoen woningzoekenden. Je werkt dus aan een platform waar dagelijks veel mensen gebruik van maken. 

Dit ben jij toch?

Als T-shaped professional ben je actief op zoek naar feedback en ben je niet bang voor een steile leercurve. Binnen onze teams zoek je samen met je collega’s naar de beste technische oplossingen voor onze klanten. Je hebt daarbij oog voor de functionele wensen, maar je zorgt ook voor een goede performance in een stabiele operationele softwareomgeving. Als ontwikkelplatform gebruiken wij het low-code platform van OutSystems, daarnaast werken onze teams met Jira, Jenkins, AWS, Kibana en Confluence.  

WoningNet werkt volgens de SAFe methodiek. Als Developer ben je primair verantwoordelijk voor het ontwikkelen van software en waar nodig ondersteun je je collega’s om de sprintdoelen te realiseren. Daarnaast ben je gewoon ook een hele gezellige collega die met humor en positieve energie elke hobbel op de weg naar succes overwint.

De Developer rapporteert functioneel gezien aan de Product Owner, hiërarchisch gezien rapporteer je aan Dirk-Jan Zethof, onze Manager IT & Service Delivery.  Wil je weten met wie je gaat samenwerken? Check: DevOps Architect - Willem Notten aan het woord!  

Doordat onze Software Developer veel minder tijd kwijt is aan het ontwikkelen van apps, geeft het tijd om vooruit te denken en nieuwe ideeën te testen en mee te denken met de business. Daarnaast blijft er voldoende mogelijkheid om eigen widgets en modules te ontwikkelen. Wij nodigen ook Software Developers zonder Low Code ervaring van harte uit te reageren. WoningNet zorgt voor gerichte training en begeleiding zodat je snel up & running bent.


Vereisten

Kun jij deze uitdaging aan? Dit zou helpen:

In deze rol ga je in nauwe samenwerking met de verschillende disciplines binnen en buiten je team, je user stories omzetten in concrete oplossingen. Je bent proactief, creatief, gedreven, maar ook oplossingsgericht. Samenwerking is een sleutelwoord in je carrière - het stimuleert je om samen te werken met andere teams en je weet dat communicatie meer is dan alleen het beantwoorden van de vragen die andere mensen je stellen. Je bent beschikbaar tussen de 32 en 36 uur per week.  

Daarnaast bezit je over:

  • Een HBO/WO werk- en denkniveau;
  • Een aantal jaar software development ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Een analytisch vermogen, je bent goed in staat om in structuren te denken;
  • Enige ervaring met SAFe-Agile werkwijze, ervaring als scrummaster is een pre;
  • Enige DevOps ervaring is ook een pre;
  • Resultaatgericht. Focus op leveren, persoonlijke impact bereiken en anderen motiveren;
  • Interesse in maatschappelijke ontwikkelingen, je wilt daar vanuit jouw kennisgebied een bijdrage aan leveren.

Wat bieden wij jou?

Ook al zijn de werkzaamheden binnen de functie van Software Developer Low Code nog zo afwisselend, wij snappen ook wel dat er meer nodig is om jou te laten solliciteren. Wat is er dan zo bijzonder aan het werken bij WoningNet? Allereerst heb je bij WoningNet niet gewoon een baan, jouw werk heeft impact. Jij verandert iedere dag de wereld van woningzoekenden. En onze missie verbindt alle WoningNet collega's. Hoe verschillend we ook zijn. Als Developer krijg je bij WoningNet kans om je breed te ontwikkelen in een SAFe-Agile werkomgeving. Daarnaast krijg je ruim mogelijkheden om opleidingen te volgen en door te groeien binnen onze organisatie. Ook waar je werkt kun je grotendeels zelf bepalen. WoningNet werkt hybride, wat neerkomt op 50% van huis uit werken en 50% op kantoor. Ons kantoor is gelegen aan rivier de Vecht in Weesp, op 5 minuten loopafstand van Station Weesp. Wij hebben een “choose your own device” beleid. 

Niet overtuigd? Je krijgt ook gewoon een marktconform salaris. 

Dan zit er dus maar één ding op. Solliciteren maar!

Wij ontvangen graag je CV en motivatie. Een screening en het aanvragen van een VOG is onderdeel van de aanname procedure. Heb je vragen? Donata Leeflang (HR/Recruitment) vindt het leuk om van je te horen op 06-51524079.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of