Stagiair Marketing & Communicatie

Omschrijving

Kan jij uitmuntende cappuccino maken en sta jij te popelen om je notuleerrecord te breken? Dan moet je niet bij WoningNet zijn voor je stage. Want dat kunnen we allemaal zelf. Waar we je wel voor nodig hebben? Om ons merk op social media gebied nog beter in de markt te zetten en onze missie te verspreiden: ”een passende woning voor iedereen”.

 

Dit ben jij gewoon!

Jij bent eigenlijk al onmisbaar voordat je bent begonnen. Want dankzij jou vragen we ons straks af waarom onze deadlines worden gehaald en hoe het toch kan dat events gaan zoals gepland. Kortom: alle marketingactiviteiten lopen als nooit tevoren. Dat doe je door het voortouw te nemen bij het op zetten en creëren van content, zowel beeldmateriaal als teksten. Afgezien van dat je een creatieve pen hebt, weet je alles over infographics en ben je goed thuis in pixel-perfecte digitale fotografie: je kunt het allemaal! Daarnaast heb je ook nog eens verstand van social media, zo weet je dat SEO geen overdraagbare aandoening is en dat een Tweet niet de lengte moet hebben van een Lord of the Rings trilogie.

 

Een dag in het leven van onze Stagiair Marketing & Communicatie

Als Marketing & Communicatie stagiair bij WoningNet willen wij jou inzicht geven in het functioneren van een Marketing afdeling binnen een maatschappelijk betrokken organisatie. Tijdens jouw stage zal je het Marketing team in de volle breedte gaan ondersteunen. Wij kunnen wel alvast aangeven dat het accent zal liggen op het creëren van content zowel beeldmateriaal als teksten. Jij bent medeverantwoordelijk voor alle communicatie op onze online en offline platformen. Denk daarbij aan social posts, online banners, nieuwsbrieven, websiteteksten, flyers en alles wat nog meer op de schrijftafel komt. Je bewaakt onze tone of voice en bijt je vast in inspirerende verhalen en beelden, over alles wat er speelt in de wereld van WoningNet. Dat smaakt toch naar meer?

 

 

Vereisten

Benieuwd met wie je samenwerkt?  Nou, bijvoorbeeld met Edo en Jan Willem. Zeg gerust even digitaal hallo. Vinden ze leuk!  


Kun jij de uitdaging aan? Dit zou helpen:

*Je studeert bijvoorbeeld Media & Communicatie, derde of vierde jaar (HBO niveau);
* Je bent op zoek naar een meewerkstage en bent beschikbaar voor 32-36 uur per week (geen onderzoeksstage);
* Je bent tenminste 5 maanden beschikbaar vanaf september 2019;
* Je houdt niet van onderuitgezakt stilzitten en wachten op een opdracht, je toont initiatief;
* Je bent nieuwsgierig en proactief en hebt een neus voor kwaliteit. Jouw gedrevenheid inspireert onze collega’s ook een tandje bij te zetten;
* Je hebt goede communicatieve vaardigheden en spreekt en schrijft vloeiend Nederlands.

 

Benieuwd met wie je samenwerkt? Nou, bijvoorbeeld met Edo en Jan Willem. Zeg gerust even digitaal hallo. Vinden ze leuk!

 

Wat bieden wij jou?

Een stage bij WoningNet dreigt behoorlijk leuk te kunnen worden. Je krijgt tijdens deze stage alle mogelijkheden voor het ontwikkelen van je eigen kunnen. We staan altijd open voor nieuwe ideeën en initiatieven om jouw stage tot een interessante leerervaring te maken. Ook al zijn de werkzaamheden binnen onze Marketing afdeling nog zo afwisselend, wij snappen ook wel dat er meer nodig is om jou te laten solliciteren. Wat is er dan zo bijzonder aan het werken bij WoningNet? Allereerst heb je bij WoningNet niet gewoon een stage, jouw werk heeft impact. Jij verandert iedere dag de wereld van woningzoekenden. En onze missie verbindt alle WoningNet collega’s. Hoe verschillend we ook zijn. Dit is dus dé kans om aan boord te komen en ENORM veel te leren.

Niet overtuigd? Je krijgt ook gewoon een stagevergoeding van € 350,- per maand. 

 

Dan zit er dus maar één ding op. Solliciteren maar!

Wij ontvangen graag je CV en motivatie. Heb je vragen? Stuur een whatsapp bericht of bel. Donata Leeflang (HR/Recruitment) vindt het leuk om van je te horen : +316 51524079