Stagiair HR

Omschrijving

Dé stage die jij zoekt !
Wat bieden wij?

Kan jij uitmuntende cappuccino maken, kent de printer geen geheimen voor je en neem jij graag onze telefoon aan? Dan is een stage bij WoningNet niet wat je zoekt! Want dat kunnen we allemaal zelf. Waar we jouw hulp wél bij kunnen gebruiken? Het managen van onze HR-activiteiten

Dit ben jij gewoon !

Jij bent eigenlijk al onmisbaar voordat je bent begonnen. Want dankzij jou vragen we ons straks af waarom onze deadlines worden gehaald en hoe het toch kan dat binnen ons HR-team alles gaat zoals gepland. Kortom: jij managet onze HR-projecten als nooit tevoren. Dat doe je door een handje – of nog beter: twee – te helpen bij het op touw zetten en uitvoeren van onze HR activiteiten.

Een dag in het leven van onze HR-stagiair:

Als HR-stagiair bij WoningNet willen wij jou inzicht geven in het functioneren van HR-team binnen een maatschappelijk betrokken organisatie. Tijdens jouw stage zal je het HR-team, bestaande uit twee collega’s, in de volle breedte gaan ondersteunen bij de coördinatie van het verbeteren van het proces rondom de in-, door-, en uitstroom van zowel vaste en tijdelijke medewerkers als stagiaires.

Hierbij kun je denken aan organisatorische en administratieve werkzaamheden zoals het registeren van allerlei personeelsgegevens, het uitwerken van arbeidsovereenkomsten en het up-to-date houden van personeelsdossiers in AFAS. Daarnaast pak je recruitment werkzaamheden op, zoals het beoordelen van kandidaten en het voeren van gesprekken. Op organisatorisch niveau krijg je ook veel mee. Zo kun je als stagiair een bijdrage leveren aan HR beleid/ project(en) die spelen.

Vereisten

Kun jij de uitdaging aan? Dit zou helpen:

  • Je bent beschikbaar voor een meewerkstage van 32/ 36 uur.
  • Je bent tenminste 5 maanden beschikbaar vanaf februari 2020.
  • Je houdt niet van onderuitgezakt stilzitten en wachten op een opdracht; je toont initiatief.
  • Je bent een teamplayer en kan zelfstandig werken.
  • Je durft verantwoordelijkheid te nemen.
  • Je bent leergierig en proactief en hebt een neus voor kwaliteit. Jouw gedrevenheid inspireert onze collega’s ook een tandje bij te zetten.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en spreekt en schrijft vloeiend Nederlands.

Wat bieden wij jou:

Een stage bij WoningNet dreigt behoorlijk leuk te kunnen worden. Je komt in een organisatie te werken waar echte ‘mensen’-mensen werken. WoningNet is een middelgrote organisatie met korte lijnen. Je krijgt tijdens deze stage alle mogelijkheden voor het ontwikkelen van je eigen kunnen. We staan altijd open voor nieuwe ideeën en initiatieven om jouw stage tot een interessante leerervaring te maken. Je krijgt dus vrijheid om zelf richting te geven aan je stage.

Benieuwd met wie je samenwerkt? Nou, bijvoorbeeld met Sherida, Annemiek en Eline. Zeg gerust even digitaal hallo. Vinden ze leuk!

 

Ook al zijn de werkzaamheden binnen onze HR-afdeling nog zo afwisselend, wij snappen ook wel dat er meer nodig is om jou te laten solliciteren. Wat is er dan zo bijzonder aan het werken bij WoningNet?
Jouw werk heeft impact. Jij verandert iedere dag de wereld van woningzoekenden. Dit is dus dé kans om aan boord te komen en ENORM veel te leren.

WoningNet

Een dak boven je hoofd is een van de eerste levensbehoeften. Daarom is onze ambitie: een passende woning voor iedereen. Wij zijn zelf geen woningcorporatie en verhuren ook geen woningen. Ons vak is woonruimteverdeling.

Met onze kennis, technologie en enorme hoeveelheid data doen wij er alles aan om die ambitie werkelijkheid te laten worden. Namens een groot aantal woningcorporaties in Nederland brengen wij zo vraag en aanbod bij elkaar.

WoningNet heeft een prettige en informele werksfeer. De werktijden zijn flexibel en je hebt een persoonlijk opleidingsbudget. Daarnaast ga je werken in een energiek team van 150 betrokken en missie gedreven collega's met een Agile werkwijze Gericht op vernieuwing werken aan uitdagende projecten in een sterk veranderende woningmarkt. Bij WoningNet is er genoeg ruimte voor plezier (waaronder toffe bedrijfsuitjes, etentjes, een zomer event, kerstmarkt en borrels).

 

Niet overtuigd? Je krijgt ook gewoon een stagevergoeding van € 350,- per maand en heel veel nieuwe ervaringen.

Dan zit er dus maar één ding op. Solliciteren maar!

Wij ontvangen graag je CV en motivatie via https://werkenbijwoningnet.nl/. Heb je vragen? Eline Olieman (HR) vindt het leuk om van je te horen;
Stuur dan een mailtje naar; eolieman@woningnet.nl.