Stage HR of Marketing/Communicatie

Functieomschrijving

HR
Wat bieden wij?

Kan jij uitmuntende cappuccino maken, kent de printer geen geheimen voor je en neem jij graag onze telefoon aan? Dan is een stage bij WoningNet niet wat je zoekt! Want dat kunnen we allemaal zelf. Waar we jouw hulp wél bij kunnen gebruiken? Het onderzoeken van een interessant HR-thema. Samen kiezen wij een onderwerp waarvan jij energie krijgt. Wij zouden graag serieus aan de slag willen met jouw onderzoeksresultaten en advies.

Dit ben jij gewoon!

Je hebt al wat kennis en ervaring opgedaan door je opleiding en eerdere stages. Op dit moment ben je op zoek naar een uitdaging waar je dat als afronding van je studie verder kunt toepassen. Je kan gelijk zelfstandig aan de slag en aan motivatie kom je niet tekort. Verder ben je nieuwsgierig en heb je van nature een onderzoekende houding.
 

Een dag in het leven van onze HR-stagiair:

Als HR-stagiair bij WoningNet willen wij jou inzicht geven in het functioneren van het HR-team binnen een maatschappelijk betrokken organisatie. Je kijkt mee met al het reilen en zeilen op de afdeling rondom de in-, door-, en uitstroom van zowel vaste en tijdelijke medewerkers als stagiaires. Verder krijg je de vrijheid om je dag zelf vorm te geven. Je maakt je eigen planning en houdt overzicht. Tevens toon je initiatief in het ondernemen van acties met betrekking tot jouw onderzoek.

Kun jij de uitdaging aan? Dit zou helpen:

  • Je bent beschikbaar voor een afstudeerstage van 32/36 uur, waarvan 8 uur meewerken.
  • Je bent tenminste 5 maanden beschikbaar vanaf september 2020.
  • Je houdt niet van onderuitgezakt stilzitten en wachten op een opdracht; je toont initiatief.
  • Je bent een teamplayer en kan zelfstandig werken.
  • Je durft verantwoordelijkheid te nemen.
  • Je bent leergierig en proactief en hebt een neus voor kwaliteit. Jouw gedrevenheid inspireert onze collega’s ook een tandje bij te zetten.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en spreekt en schrijft vloeiend Nederlands.

Marketing & Communicatie

Dit ben jij gewoon!

Jij bent eigenlijk al onmisbaar voordat je bent begonnen. Want dankzij jou vragen we ons straks af waarom onze deadlines worden gehaald en hoe het toch kan dat events gaan zoals gepland. Kortom: alle marketingactiviteiten lopen als nooit tevoren. Dat doe je door het voortouw te nemen bij het op zetten en creëren van content, zowel beeldmateriaal als teksten. Afgezien van dat je een creatieve pen hebt, weet je alles over infographics en ben je goed thuis in pixel-perfecte digitale fotografie: je kunt het allemaal! Daarnaast heb je ook nog eens verstand van social media, zo weet je dat SEO geen overdraagbare aandoening is en dat een Tweet niet de lengte moet hebben van een Lord of the Rings trilogie.

Een dag in het leven van onze Stagiair Marketing & Communicatie

Als Marketing & Communicatie stagiair bij WoningNet willen wij jou inzicht geven in het functioneren van een Marketing afdeling binnen een maatschappelijk betrokken organisatie. Tijdens jouw stage zal je het Marketing team in de volle breedte gaan ondersteunen. Wij kunnen wel alvast aangeven dat het accent zal liggen op het creëren van content zowel beeldmateriaal als teksten. Jij bent medeverantwoordelijk voor alle communicatie op onze online en offline platformen. Denk daarbij aan social posts, online banners, nieuwsbrieven, websiteteksten, flyers en alles wat nog meer op de schrijftafel komt. Je bewaakt onze tone of voice en bijt je vast in inspirerende verhalen en beelden, over alles wat er speelt in de wereld van WoningNet. Dat smaakt toch naar meer?

Kun jij de uitdaging aan? Dit zou helpen:

*Je studeert bijvoorbeeld Media & Communicatie, derde of vierde jaar (HBO niveau);
* Je bent op zoek naar een meewerkstage en bent beschikbaar voor 32-36 uur per week (geen onderzoeksstage);
* Je bent tenminste 5 maanden beschikbaar vanaf september 2020;

* Je houdt niet van onderuitgezakt stilzitten en wachten op een opdracht, je toont initiatief;
* Je bent nieuwsgierig en proactief en hebt een neus voor kwaliteit. Jouw gedrevenheid inspireert onze collega’s ook een tandje bij te zetten;
* Je hebt goede communicatieve vaardigheden en spreekt en schrijft vloeiend Nederlands.

Vereisten

Wat bieden wij jou?

Een stage bij WoningNet dreigt behoorlijk leuk te kunnen worden. Je krijgt tijdens deze stage alle mogelijkheden voor het ontwikkelen van je eigen kunnen. We staan altijd open voor nieuwe ideeën en initiatieven om jouw stage tot een interessante leerervaring te maken. Ook al zijn de werkzaamheden binnen onze Marketing/HR afdeling nog zo afwisselend, wij snappen ook wel dat er meer nodig is om jou te laten solliciteren. Wat is er dan zo bijzonder aan het werken bij WoningNet? Allereerst heb je bij WoningNet niet gewoon een stage, jouw werk heeft impact. Jij verandert iedere dag de wereld van woningzoekenden. En onze missie verbindt alle WoningNet collega’s. Hoe verschillend we ook zijn. Dit is dus dé kans om aan boord te komen en ENORM veel te leren. Niet overtuigd? Je krijgt ook gewoon een stagevergoeding van € 350,- per maand.

WoningNet

Een dak boven je hoofd is een van de eerste levensbehoeften. Daarom is onze ambitie: een passende woning voor iedereen. Wij zijn zelf geen woningcorporatie en verhuren ook geen woningen. Ons vak is woonruimteverdeling.

Met onze kennis, technologie en enorme hoeveelheid data doen wij er alles aan om die ambitie werkelijkheid te laten worden. Namens een groot aantal woningcorporaties in Nederland brengen wij zo vraag en aanbod bij elkaar.

WoningNet heeft een prettige en informele werksfeer. De werktijden zijn flexibel en je hebt een persoonlijk opleidingsbudget. Daarnaast ga je werken in een energiek team van 130 betrokken en missie gedreven collega's met een Agile werkwijze. Gericht op vernieuwing werken aan uitdagende projecten in een sterk veranderende woningmarkt.

Dan zit er dus maar één ding op. Solliciteren maar!

Wij ontvangen graag je CV en motivatie.